Sipariş verenlerin yorumları;

Merhabalar;
Uzun zamandan beri planladığım "müşteri memnuyeti" olayı için sipariş veren kişilerin ürün hakkında yada benimle ilgili düşüncelerini paylaşabileceği bir yazı oluştıruyorum..

Lütfen şimdiye kadar benden ürün alan herkes bu yazıya düşüncelerini belirtebilir mi?

Hangi ürünü aldınız ve düşünceleriniz neler?

16 yorum:

Betül Özbir dedi ki...

kumaş ve zımba aldım hatta uzun zamandır aradığım bir kumaştı,ondan elbise diktim ama bloğumda kombinleyip yayınlayamadım kısa zamanda yayınlarım şekerim:)memnunum tabi niye memnun olmayım,mailleşerek gayet güzel şekilde teslim aldım,üstelik,fazladan bolca zımba hediyem oldu:)teşekkürler öpüldünüz:))

Shopp-ing-bag dedi ki...

Blogda da gördüğünüz güzel tütü etek benim minik kızım içindi..Daha yapabilirmiyiz konuşmasından elime geçtikten sonrakine kadar tüm yazışmalarımızda son derece ilgili idi sevgili tasarımcımız :)) İşinde de başarılı.. tam istediğimiz süper zamanlamayla elimize sorunsuzca ulaştırdı..Herşey için teşekkür ederiz..Kızım ve ben :))

Adsız dedi ki...

Nette bulup beğendiğim, istediğim eteği çok güzel dikmiştin. Kumaşına hayran kaldım. Oldukça kaliteli bir kumaştı. Dikişinde güzeldi. Fermuarı dışında bir problem yaşamadım.
Sana o günlerdeki karmaşa ile 2 tl eksik göndermiştim. Unutmadım sana 2 tl borçluyum. :)

tubiss dedi ki...

tül eteklere kafayı taktığım dönemde pembe tülden puantiyeli kumaş aldım çok güzeldi ama hala elimde duruyo yapmayı bilmiyorum ki :)) belki düzgün bişey yapılması için sana geri gönderirim kardeşime etek dikersin :)

Unknown dedi ki...

cansucum istediğim siyah beyaz çizgili kumaşı hemen bir günde bulmuş, bi kaç gün sonra da o kumaş siyah ceketime çok güzel bi astar olmuştu :) ayrıca tavrı, yaklaşımı, ilgisi, alakası, her şeyi mi süper olur bir insanın!! çok tatlısın sen ;)

fashion house by zeto dedi ki...

Öncelikle çok iyi bir satıcı ve tasarımcı olduğunu söylemeliyim:) Sende gördüğüm ve hayran olduğum pop art kumaşı biran bile tereddüt etmeden bana gönderdin üstelik çok hızlı bi şekilde kumaşın kalitesi zaten tartışılmaz.Herşey için çoook teşekkürler canım benim:)

sevim dedi ki...

cansu'cum öncelikle ilgin için teşekkür ederim.kısa sürede istediğim eteğime kavuştum sayende.kumaş seçimin harika.sana her konuda güvenebileceğimi biliyordum sonuç ortada ellerine,emeğine sağlık canım.çok teşekkür ederim..

Gizzy dedi ki...

canım benimmmm benimle o kadar yakından ilgilendin ki çok teşekkür ederimmm...ne tür bi kumaş istediğimi bile bilmezken bana çok şeker bi kumaş bulup yolladın şimdi onu napsam die düşünüyorummm:)kumaşım da hemencecik geldi ztn tatil dönüşü süper bi süpriz oldu benim için...Kumaşı değerlendirir değerlendirmez blogumda yayınlıcam:)öptüm seni kocamannn

Nimo dedi ki...

içimde hep vintage, nostalji aşkı ile dolanan...kendini türkan şoray sanan bir şapşalın hikayesi benimkisi...
puanlı bir eteğim olmalıydı...nette dolandım durdum...bulduğum modellerin fiyatları hem çok yüksekti hemde ''heehh işte bu!!''dediğim bir model bulamadım..dudağımı büktüm oturdum...tam böööyle otururken aklıma ''cansu'' geldii..
elimde olan buu eteğiiin nasıl güzel olduğunu anlatamam...üstelik sadce kabataslak verdiğim ölçüler ile üstüme ''cukkk!!'' diye oturan bir eteğim var

Mor Düşler dedi ki...

Kumaşımı sipapriş verdiğimde tereddütlüydüm..akrilik ve sentetik ürünleri kullanmayı hiç sevmem acayip bir elektrik yaratıyor üstümde..haliyle fazla elektrik insanı rahatsız eder beni de fazla..
Kumaş saten kumaştı ve elime aldığımda çok memnun kaldım..sateni kaliteli elektriklenecek gibi durmuyor.renkler konusunda da beklediğimden daha canlı.teşekkür ederim..

eb dedi ki...

Yüksek bel, siyah bir eteğe sahip oldum cansdu ile yaptığımız konuşmaların ardında. Aslında teşekkür için bir post hazırlayacaktım ama kıyafetli post hazırlama imkanım olmadığı için bir türlü paylaşamadım. Teşekkür ederim ilgin ve emeğin için.

Delibu! dedi ki...

Yüksek bel etek istiyorum, lacivert olsun şöyle olsun böyle olsun derken, Cansu'nun blogunda istediğim eteğin ta kendisini buldum, fiyatlarının uygunluğunu da unutmamak gerek tabi :) sonrasında baya bir uğraştırmama rağmen gösterdiği sabır ve ilgi için teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün itibariyle elime ulaşan eteğimi beğendim. Hoşça kalasın :)

Adsız dedi ki...

apolet siparişlerim tahmin ettiğimden de güzel oldu samimi tavrın ve içtenliğin için ayrıca teşekkürler:))
nur

İPEEK:) dedi ki...

CANSUCUMM VATKAMI ALDIM,ÇOOK GÜZEL OLMUŞ TAM İSTEDİĞİM GİBİ TEKRAR ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM..
ELİNE,KOLUNA,YÜREĞİNE SAĞLIK:)
ÇOOK ÖPÜORUUM SENİ:)
İPEK:)

Deynis dedi ki...

cansucumm zımbalar için teşekkür ederim.. ççoook güzeller.. bide fazladan koymuşsun öpüyorum çok :)

Adsız dedi ki...

Cansu'cum arayıp arayıp bulamadığım zımbaları sende bulabildim..Ütüyle yapıştırılıyor oluşu çok güzel sayende her yer zımba olacak:) birde istediğim sayıdan daha fazla göndermişsin onun içinde ayrıca teşekkür ederim..Sevgiler

 
©desing by Cansu ASLAN